VERTALERS IN BEELD

Vertaalbureau Fundalingua al bijna 20 jaar!

Van toen tot nu

De passie voor vreemde talen en culturen dreef me keer op keer de wereld in. Met een rugzak op nieuwe landen en culturen leren kennen: een boeiende, leerzame en spannende ontdekkingstocht. Toen liep ik in de rimboe van Madagaskar een Nederlander tegen het lijf. Een jaar later liet ik mijn werk bij een internationaal pr en marketing bureau in Zürich achter me. Ik vertrok naar Haarlem en maakte van mijn passie mijn werk: vertalen. Dat was in 2003.

Gaandeweg groeide een netwerk van collega vertalers uit verschillende Europese landen om me heen. We gingen steeds vaker samenwerken om beter te kunnen voldoen aan de vraag van onze klanten. En dat doen we met groot plezier tot op heden. We hebben een passie voor taal en zijn pas tevreden als onze klanten dit ook zijn!

Karin

Project management en advies.
Gespecialiseerd in transcreatie, lokalisatie en SEO.
Vakgebieden: toerisme, marketing en reclame.

Talen: Duits, Nederlands, Engels, Frans

Moedertaal: Duits

Samen sterk

Fundalingua is een netwerk van freelance vertalers en communicatie professionals uit verschillende Europese landen. Hier vind je onze vertalers in beeld.

De beste kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Dat is waar we voor staan.

Vertalers in beeld

Fundalingua is een team van gekwalificeerde taal professionals met een degelijke opleiding en ruime werkervaring. We vertalen en schrijven alleen maar in onze moedertaal.

Lesley

Lesley is een Engelse vertaalster met een sterke zakelijke achtergrond en uitstekende talenkennis. Uiteraard heeft ze ook een grondige kennis van de Nederlandse taal.

Talen: Nederlands, Engels

Moedertaal: Engels

Joost

Professionele vertaler met een academische achtergrond. Gespecialiseerd in onder meer wetenschappelijke vertalingen, fietstechniek, kunst & cultuur, reizen, geschiedenis en entertainment.

Talen: Nederlands, Engels

Moedertaal: Nederlands

Robbin

Vertaling van creatieve teksten vanuit het Frans en Engels naar het Nederlands. Ervaring in diverse vakgebieden zoals toerisme, marketing, bedrijfscommunicatie, literatuur en mode & cosmetica.

Talen: Nederlands, Engels, Frans

Moedertaal: Nederlands

Bettina

Met passie voor goede taal! Duitse eindredactie en copywriting, transcreatie, vertaling in diverse vakgebieden zoals toerisme, kunst, crea industrie, financiële sector en e-commerce.

Talen: Duits, Engels, Frans

Moedertaal: Duits

Ingrid

Ingrid is een beëdigde vertaalster Nederlands-Engels. Ze is in het bijzonder gespecialiseerd in het vertalen van juridische teksten, maar vertaalt allerhande teksten. Haar moedertaal is Vlaams.

Talen: Engels, Nederlands, Vlaams

Moedertaal: Vlaams en Engels

Uli

Doelgerichte vertalingen met oog voor detail. De juiste stijl voor de beoogde doelgroep, to-the-point en creatief. Vakgebieden (o.a.): toerisme, business, marketing, techniek, fitness & gezondheid.

Talen: Nederlands, Engels, Frans, Duits

Moedertaal: Duits

Dagmara

Vertaalt teksten van verschillende vakgebieden: technische, juridische, financiële, algemene etc. Vindt het bijzonder leuk om aan opdrachten te werken die betrekking hebben op de kookkunst, toerisme en lifestyle.

Talen: Nederlands, Engels, Duits

Moedertaal: Pools

Constance

Frans-Belgisch, afgestudeerd aan de Sorbonne. Met een sterke passie voor vreemde talen en schrijven. Haar vakgebieden zijn onder andere toerisme en human resources.

Talen: Engels, Nederlands, Duits, Italiaans en Frans

Moedertaal: Frans

Pernilla

Vertaling in diverse vakgebieden zoals onderwijs, mode en woonideeën. Gespecialiseerd in het (oude) ambacht, met name  goudsmeden, alsmede in hedendaagse sieraden en beeldende kunst.

Talen: Nederlands, Zweeds, Noors, Deens, Engels en Duits

Moedertaal: Duits

Ineke

Gespecialiseerd in juridische vertalingen (ook beëdigd) en vertalingen op het gebied van toerisme, marketing en tuinbouw.

Talen: Duits, Engels, Nederlands

Moedertaal: Duits

Birgit

Vertaalt teksten van diverse vakgebieden. Gespecialiseerd in technische vertalingen, met passie voor het (oude) ambacht, in het bijzondere rondom hout, leer en textiel.

Talen: Nederlands, Engels, Duits

Moedertaal: Duits

Lost in translation?

Wil je meer informatie over onze vertaalservices ontvangen? Vraag gratis advies en een vrijblijvende offerte aan.

info@fundalingua.com +31(0)6 300 65 173
adminvertalers in beeld